KONČAR D&ST DOBITNIK ZLATNOG KLJUČA ZA NAJBOLJEG VELIKOG IZVOZNIKA U 2021.

Na jučerašnjoj 17. konvenciji Hrvatskih izvoznika i 15. dodjeli nagrada Zlatni ključ Končar D&ST primio je još jedan Zlatni ključ u kategoriji najbolji veliki izvoznik u 2021.
Zlatni ključ je nagrada Hrvatskih izvoznika koja se dodjeljuje za izvoznu izvrsnost. Končar D&ST je od 2008. primio ukupno osam nagrada Zlatni ključ u raznim kategorijama izvoznika te jedan Platinasti ključ 2014. kao posebnu nagradu za izvozni kontinuitet, uvijek nalazeći svoje mjesto među najboljim hrvatskim gospodarstvenicima. Kao i sve prijašnje, ova nagrada rezultat je rada i zalaganja svih zaposlenika Končar D&ST-a, cjelokupnog managementa i najbližih suradnika te svima njima ovim putem najiskrenije zahvaljujemo i čestitamo.

2021. je bila vrlo izazovna godina, nastavljajući niz zahtjevnih godina i vremena u kojima živimo još i sada. Kroz godinu smo unatoč nepredvidivim uvjetima, narušenim lancima dobave, zatvaranjima i ograničenjima vrlo brzo prilagodili poslovanje čime smo ga ne samo održali već i ojačali te ujedno povećali i broj zaposlenih.
Zahvaljujući dobrim preduvjetima, digitalizaciji u koju sustavno ulažemo, ulaganju u razvoj, edukaciju i motivaciju zaposlenika, ulaganju u inoviranje proizvoda i proizvodnih procesa, optimiziranju proizvodnje, uspijevamo održati konkurentnost, kvalitetu proizvoda i ukupno poslovanje.
Naposljetku, kupac to prepoznaje i nagrađuje. U 2021. ostvarili smo najbolje poslovne rezultate do sada.
Ova nagrada nam je poticaj za daljnji rad i razvoj i nadamo se da ćemo se idući puta naći u sličnoj i još jačoj konkurenciji svi zajedno na dobrobit hrvatskog gospodarstva.
U okviru konvencije održana je panel rasprava na temu: Izazovi izvozne izvrsnosti na kojoj je sudjelovao Vanja Burul, predsjednik Uprave Končar D&ST-a