POVELJA ZA UNAPREĐENJE KVALITETE U HRVATSKOM GOSPODARSTVU

U okviru 20. Hrvatske konferencije o kvaliteti i 11. znanstvenog skupa Hrvatskog društva za kvalitetu koje se održalo od 5. do 7. svibnja 2022. u Primoštenu, primili smo vrijedno priznanje „Povelju za unapređenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu“ u 2021. Povelju je predsjedniku Uprave Končar D&ST-a Vanji Burulu uručio predsjednik Hrvatskog društva za kvalitetu Tihomir Babić.

Kao što svaki puta ističemo i ovoga puta ćemo ponoviti da iznimno raduje, ohrabruje i dodatno motivira svako novo priznanje. Ovoga puta dobili smo ga u području kvalitete. Priznanje se odnosi na 2021. što daje dodatnu vrijednost primljenoj povelji jer se odnosi na godinu u kojoj smo se i dalje u punom jeku susretali s nizom kriza, poslovnih, zdravstvenih, lokalnih i globalnih. Primjenom i stalnim poboljšavanjem sustava upravljanja, sustava osiguranja kvalitete, uspješno smo upravljali promjenama te prebrodili sve krize i izazove u toj zahtjevnoj 2021.

U konferencijskom dijelu predavali su renomirani stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva, a slogan konferencije bio je: Učinkovito upravljanje promjenama – put do kvalitete.